Online Coaching

Jij als fanatieke sporter wilt specifieke doelen behalen.

Jaarlijks lukt het meer dan 70 mensen om hun lichaam te transformeren of serieuze doelen te realiseren. Dit geldt zowel beginnende sporters, gevorderde sporters als voor zeer fanatieke sporters met wedstrijd/fotoshoot ambitie. Iedereen heb ik geholpen met Online Coaching of in combinatie met Personal Training.

Online Coaching is de meest persoonlijke coaching die je kunt krijgen op afstand. Lees verder waarom.

Werkwijze

01. Kickstartweek

De “kickstart week” is de eerste week van het begeleidingstraject!

Alvorens de kickstart week ingaat zal er eerst een uitgebreide intake plaatsvinden. Hierdoor kan ik een tactiek uitstippelen en een gepersonaliseerd trainings- en voedingsplan uitschrijven.

Deze week staat dus centraal om het begeleidingstraject goed te starten met de benodigde informatie en kennis. Ongeacht het begeleidingstraject ben ik deze week volledig bereikbaar om alle vragen te beantwoorden middels WhatsApp. Hierna zal het gekozen traject ingaan.

Werkwijze

02. Trainingsplan

Een op maat gemaakt trainingsplan voor maximaal resultaat!

Met trots en passie werk ik aan een trainingsplan welke compleet is afgestemd op jou als individu. Er wordt rekening gehouden met jouw trainingsverleden, ervaring, blessure verleden, genetica en persoonlijke voorkeuren.

De trainingen worden strategisch opgesteld en hebben een sterk wetenschappelijke onderbouwing. Op deze manier kun jij het efficiëntst spiermassa- en kracht ontwikkelen op een zo veilig mogelijke manier.

De trainingen bestaan natuurlijk uit een vaste selectie aan oefeningen. Deze oefeningen worden met een specifieke reden uitgekozen zodat ze compleet aansluiten op jouw gewenste doelen.

Continu bijgewerkt trainingsplan
Trainingen zijn real-time inzichtelijk voor zowel coach als cliënt
Uitgebreide uitleg en techniek video’s

Werkwijze

03. Voedingsplan

Wat je doel ook is, voeding is een essentieel onderdeel!

Het beste dieet bestaat niet. Het beste dieet is een voedingsplan welke aansluit op jouw dagelijkse leven en daadwerkelijk kunt volhouden. Een gepersonaliseerd voedingsplan is dus nodig om jou doelen te realiseren.

Middels voeding kun je bepalen of je in gewicht toeneemt of juist verliest. Vandaar dat ik werk met adviezen in calorieën, macronutriënten en hoe je deze het beste in kunt indelen gedurende de dag. Je zit niet vast aan dit voorgeschreven eetpatroon. Ik leer je flexibel om te gaan met deze adviezen. Op deze manier zal het niet snel gaan vervelen.

Middels specifieke tactieken kun je meer spiermassa ontwikkelen en sneller vetmassa reduceren. Zelfs een combinatie van deze twee is mogelijk en ik ga je leren hoe!

Continu bijgewerkt voedingsplan
Vrijheid en flexibiliteit
App voor voedingsregistratie real-time inzichtelijk voor coach en cliënt

Werkwijze

04. Continue monitoring

Coaching draait om het geven van persoonlijke hulp op ieder vlak wat nodig is!

Ik werk met wekelijkse check-in momenten met een wekelijkse evaluatie. Hierin wordt jouw coachingsdocument aandachtig bekeken om te kijken of je nog op de goede weg zit. Zit je op de goede weg, dan zetten we door. Wanneer iets stagneert worden er aanpassingen gemaakt om resultaat blijvend te maximaliseren.

De ene periode zal je inzet hoog zijn, terwijl de andere periode er te veel gaande is waardoor het wat mindere prioriteit heeft. Dit is volkomen begrijpelijk en dit is het leven.

Wanneer het eventjes niet lukt, worden plannen worden aangepast voor wat wel haalbaar is. Alleen hierdoor kun je langdurig resultaat behalen welke blijvend is!

Wekelijkse check-ins altijd up-to-date
Wekelijks of juist dagelijks contact

Werkwijze

05. Techniek optimalisatie

Verbeter jouw trainingstechnieken voor de beste resultaten!

Tijdens het traject kun je jouw techniek video’s insturen via WhatsApp. Hierbij gaan we samen jouw trainingstechnieken beoordeel en op afstand optimaliseren indien nodig.

Ik hoef natuurlijk niet te vertellen dat je tijdens een fysieke training meer ziet dan op een video. Daarom kan het interessant zijn om als online coaching cliënt maandelijks of twee maandelijks je trainingstechnieken te laten beoordelen middels een personal training sessie.

Werkwijze

06. Personal Training

Volledige aandacht voor jou!

Ben jij opzoek naar iemand die jou ontzorgt op het gebied van fitness? Dan is personal training echt iets voor jou!

Personal training is een hele effectieve manier om jouw fysieke doelen te verwezenlijken. Het kan verstandig zijn om aan het begin van het coaching traject verschillende sessies af te nemen om alle technieken goed onder de knie te krijgen.

Het is natuurlijk ook mogelijk om op 1,2 of 3 keer per week personal training af te nemen. Hier komen dan vaste momenten in de agenda voor.

Personal training zal niet alleen gaan over het trainen an sich. Het is ook de mentale ondersteunende coaching die erbij komt kijken. Indien nodig wordt er tijdens of na de training een gesprek aangegaan waarbij ik je inzicht geef op bepaalde vlakken en/of help met patronen te doorbreken.

Je bespaart kosten als je een coachingstraject combineert met personal training. Bekijk hiervoor de diensten. Trainingen vinden plaats in Veldhoven of Valkenswaard.

245 Tevreden cliënten
8 Jaren ervaring
31 Online coaching cliënten
19 Online plekken vrij
15 Personal training cliënten
5 Trainingsplekken vrij

Ik heb echt aandacht voor jou!

Ik ben dit vak begonnen vanwege mijn liefde en passie om mensen te begeleiden met een hoge kwaliteit dienst. Natuurlijk zou ik dolgraag 100 mensen tegelijkertijd willen begeleiden, maar dat is niet te doen. Dit strookt niet met mijn principes. Ik wil voor iedere cliënt, ongeacht het traject, de kwaliteit zo hoog mogelijk houden.

Begeleidingstrajecten

Maandelijks, wekelijks of onbeperkt contact

Online Coaching

1x per maand
€40 p.m.
✔ Maandelijks contactdag
✔ Contact per mail
✔ Maandelijks bijgewerkt trainingsplan
✔ Maandelijks bijgewerkt calorie- en macronutriënt advies
✔ €50 voor Personal Training
-
-

Online Coaching

1x per week
€80 p.m.
✔ Wekelijkse contactdag
✔ Contact via WhatsApp
✔ Wekelijks bijgewerkt trainingsplan
✔ Wekelijks bijgewerkt calorie- en macronutriënt advies
✔ €50 voor Personal Training
✔ Techniek optimalisatie via video
-

Online Coaching

onbeperkt
€100 p.m.
✔ Onbeperkt contact
✔ Contact via WhatsApp
✔ Voortdurend bijgewerkt trainingsplan
✔ Continue bijgewerkt calorie- en macronutriënt advies
✔ €45 voor Personal Training
✔ Techniek optimalisatie via video
-

Online Coaching

onbeperkt + bellen
€160 p.m.
✔ Onbeperkt contact
✔ Contact via WhatsApp
✔ Voortdurend bijgewerkt trainingsplan
✔ Continue bijgewerkt calorie- en macronutriënt advies
✔ €40 voor Personal Training
✔ Techniek optimalisatie via video
✔ Wekelijks bel moment á 20 min

Plan een kennismaking!

Ben jij vastberaden om jouw doelen te verwezenlijken maar twijfel je nog over het begeleidingstraject? Laten we dan een (gratis) kennismakingsgesprek plannen om te bepalen welk traject het beste bij jou past!
Schermen