Online Coaching

Jij als fanatieke sporter wilt specifieke doelen behalen.

Jaarlijks lukt het meer dan 70 mensen om hun lichaam te transformeren of serieuze doelen te realiseren. Dit geldt zowel beginnende sporters, gevorderde sporters als voor zeer fanatieke sporters met wedstrijd/fotoshoot ambitie. Iedereen heb ik geholpen met Online Coaching of in combinatie met Personal Training.

Online Coaching is de meest persoonlijke coaching die je kunt krijgen op afstand. Lees verder waarom.

Werkwijze

01. Kickstartweek

De “kickstart week” is de eerste week van het begeleidingstraject!

Alvorens de kickstart week ingaat zal er eerst een uitgebreide intake plaatsvinden. Hierdoor kan ik een tactiek uitstippelen en een gepersonaliseerd trainings- en voedingsplan uitschrijven.

Deze week staat dus centraal om het begeleidingstraject goed te starten met de benodigde informatie en kennis. Ongeacht het begeleidingstraject ben ik deze week volledig bereikbaar om alle vragen te beantwoorden middels WhatsApp. Hierna zal het gekozen traject ingaan.

Werkwijze

02. Trainingsplan

Een op maat gemaakt trainingsplan voor maximaal resultaat!

Met trots en passie werk ik aan een trainingsplan welke compleet is afgestemd op jou als individu. Er wordt rekening gehouden met jouw trainingsverleden, ervaring, blessure verleden, genetica en persoonlijke voorkeuren.

De trainingen worden strategisch opgesteld en hebben een sterk wetenschappelijke onderbouwing. Op deze manier kun jij het efficiëntst spiermassa- en kracht ontwikkelen op een zo veilig mogelijke manier.

De trainingen bestaan natuurlijk uit een vaste selectie aan oefeningen. Deze oefeningen worden met een specifieke reden uitgekozen zodat ze compleet aansluiten op jouw gewenste doelen.

Continu bijgewerkt trainingsplan
Trainingen zijn real-time inzichtelijk voor zowel coach als cliënt
Uitgebreide uitleg en techniek video’s

Werkwijze

03. Voedingsplan

Wat je doel ook is, voeding is een essentieel onderdeel!

Het beste dieet bestaat niet. Het beste dieet is een voedingsplan welke aansluit op jouw dagelijkse leven en daadwerkelijk kunt volhouden. Een gepersonaliseerd voedingsplan is dus nodig om jou doelen te realiseren.

Middels voeding kun je bepalen of je in gewicht toeneemt of juist verliest. Vandaar dat ik werk met adviezen in calorieën, macronutriënten en hoe je deze het beste in kunt indelen gedurende de dag. Je zit niet vast aan dit voorgeschreven eetpatroon. Ik leer je flexibel om te gaan met deze adviezen. Op deze manier zal het niet snel gaan vervelen.

Middels specifieke tactieken kun je meer spiermassa ontwikkelen en sneller vetmassa reduceren. Zelfs een combinatie van deze twee is mogelijk en ik ga je leren hoe!

Continu bijgewerkt voedingsplan
Vrijheid en flexibiliteit
App voor voedingsregistratie real-time inzichtelijk voor coach en cliënt

Werkwijze

04. Continue monitoring

Coaching draait om het geven van persoonlijke hulp op ieder vlak wat nodig is!

Ik werk met wekelijkse check-in momenten met een wekelijkse evaluatie. Hierin wordt jouw coachingsdocument aandachtig bekeken om te kijken of je nog op de goede weg zit. Zit je op de goede weg, dan zetten we door. Wanneer iets stagneert worden er aanpassingen gemaakt om resultaat blijvend te maximaliseren.

De ene periode zal je inzet hoog zijn, terwijl de andere periode er te veel gaande is waardoor het wat mindere prioriteit heeft. Dit is volkomen begrijpelijk en dit is het leven.

Wanneer het eventjes niet lukt, worden plannen worden aangepast voor wat wel haalbaar is. Alleen hierdoor kun je langdurig resultaat behalen welke blijvend is!

Wekelijkse check-ins altijd up-to-date
Wekelijks of juist dagelijks contact

Werkwijze

05. Techniek optimalisatie

Verbeter jouw trainingstechnieken voor de beste resultaten!

Tijdens het traject kun je jouw techniek video’s insturen via WhatsApp. Hierbij gaan we samen jouw trainingstechnieken beoordeel en op afstand optimaliseren indien nodig.

Ik hoef natuurlijk niet te vertellen dat je tijdens een fysieke training meer ziet dan op een video. Daarom kan het interessant zijn om als online coaching cliënt maandelijks of twee maandelijks je trainingstechnieken te laten beoordelen middels een personal training sessie.

Werkwijze

06. Personal Training

Volledige aandacht voor jou!

Ben jij opzoek naar iemand die jou ontzorgt op het gebied van fitness? Dan is personal training echt iets voor jou!

Personal training is een hele effectieve manier om jouw fysieke doelen te verwezenlijken. Het kan verstandig zijn om aan het begin van het coaching traject verschillende sessies af te nemen om alle technieken goed onder de knie te krijgen.

Het is natuurlijk ook mogelijk om op 1,2 of 3 keer per week personal training af te nemen. Hier komen dan vaste momenten in de agenda voor.

Personal training zal niet alleen gaan over het trainen an sich. Het is ook de mentale ondersteunende coaching die erbij komt kijken. Indien nodig wordt er tijdens of na de training een gesprek aangegaan waarbij ik je inzicht geef op bepaalde vlakken en/of help met patronen te doorbreken.

Je bespaart kosten als je een coachingstraject combineert met personal training. Bekijk hiervoor de diensten. Trainingen vinden plaats in Veldhoven of Valkenswaard.

Hard trainen is goed,
maar hard en slim trainen is beter!

- Marcel

Begeleidingstrajecten

Alles maandelijks opzegbaar

Online Coaching

1x per maand
€40 p.m.
✔ Maandelijks contactdag
✔ Contact per mail
✔ Maandelijks bijgewerkt trainingsplan
✔ Maandelijks bijgewerkt calorie- en macronutriënt advies
✔ €50 voor Personal Training
-
-
✔ Maandelijks opzegbaar

Online Coaching

1x per week
€80 p.m.
✔ Wekelijkse contactdag
✔ Contact via WhatsApp
✔ Wekelijks bijgewerkt trainingsplan
✔ Wekelijks bijgewerkt calorie- en macronutriënt advies
✔ €50 voor Personal Training
✔ Techniek optimalisatie via video
-
✔ Maandelijks opzegbaar

Online Coaching

onbeperkt
€100 p.m.
✔ Onbeperkt contact
✔ Contact via WhatsApp
✔ Voortdurend bijgewerkt trainingsplan
✔ Continue bijgewerkt calorie- en macronutriënt advies
✔ €45 voor Personal Training
✔ Techniek optimalisatie via video
-
✔ Maandelijks opzegbaar

Online Coaching

onbeperkt + bellen
€160 p.m.
✔ Onbeperkt contact
✔ Contact via WhatsApp
✔ Voortdurend bijgewerkt trainingsplan
✔ Continue bijgewerkt calorie- en macronutriënt advies
✔ €40 voor Personal Training
✔ Techniek optimalisatie via video
✔ Wekelijks bel moment á 20 min
✔ Maandelijks opzegbaar

Plan een adviesgesprek

Ben jij vastberaden om jouw doelen te realiseren, maar wil je eerst in contact komen voordat je een beslissing maakt?

Dan kan. Meld je hieronder aan voor een gratis adviesgesprek waarin we samen kijken hoe wij jouw doelen kunnen realiseren.

Veelgestelde vragen

Een coachingstraject is altijd maandelijks opzegbaar. Echter zijn er twee verschillende trajecten:
1. maandelijks opzegbaar
2. looptijd van 4 maanden

Punt 1 is natuurlijk maandelijks opzegbaar, zonder opzegtermijn.
Bij punt 2 heb je een soort korting ontvangen van 10-20 euro (afhankelijk van intensiviteit traject). Stel je wilt na twee maanden stoppen dan kan dat, maar dan zal de korting met terugwerkende kracht gerekend worden.

Nee, dat is niet mogelijk. Dat komt omdat beide hand-in-hand gaan met elkaar voor welk gewenst doel dan ook. Als je beide aspecten niet samenbrengt tot een geheel, laat ja altijd resultaat liggen.

De intake bestaat uit een formulier welke je aandachtig via Microsoft Word in dient te vullen. De volgende onderwerpen zitten verwerkt in dit formulier:
– Wie ben jij
– Doelstelling
– Werk en privé
– Slaap en stress
– Training
– Voeding

Voeding draait om balans, efficiëntie en genot. Niemand wil leven op kip, rijst en broccoli of andere vervelende voorschriften. Jij mag zelfstandig kiezen wat jouw voorkeuren zijn voor een bepaalde maaltijd.

Een efficiënt voedingsplan houdt rekening met periode waarin je gevoelig bent om spiermassa te herstellen en opnieuw op te bouwen. In deze periode worden veel voedingsstoffen gepland zodat jij maximaal winst hebt uit voorgaande training.

Ik als coach zijnde reken voor jou de behoefte uit in calorieën, eiwitten, koolhydraten, vezels en vetten. Adviezen zullen per dag verschillen. Op trainingsdagen zul jij meer calorieën mogen consumeren dan op rustdagen.

Deze adviezen kun je verwerken in MyFitnessPal of andere applicaties waarin jij jouw voeding kunt bijhouden. Ik controleer wekelijks je voedingspatroon en adviseer indien nodig.

Aan de hand van het intakeformulier heb ik veel informatie over wat je nu doet en waar je naartoe wilt. Er wordt een persoonlijk trainingsplan ontwikkeld welke het beste past bij:
– Doelstelling
– Trainingsverleden
– Krachtstatus
– Genetische potentie
– Gewenste inzet
– Blessureverleden

Via Google Spreadsheet (zowel voor Android als voor Apple) kun jij via jouw telefoon eenvoudig de trainingsresultaten bijhouden. Ik, als coach, kan real-time jouw documenten controleren om te kijken of je op de goede weg bent.

Je kunt kiezen uit 4 verschillende vormen van communicatie:

Coaching 1x per maand
Hierin ontvang jij jouw trainings- en voedingsplannen en spreken we één vaste contactdag af welke maandelijks per mail zal plaatsvinden.

Coaching 1x per week
Hierin ontvang jij jouw trainings- en voedingsplannen en spreken we één vaste contactdag af welke wekelijks per WhatsApp zal plaatsvinden.

Coaching onbeperkt
Hierin ontvang jij jouw trainings- en voedingsplannen en is er de mogelijkheid om dagelijks contact te hebben per WhatsApp. Hierin volg ik dagelijks jouw trainings- en voedingsresultaten en kunnen hierdoor veel sneller schakelen.

Coaching onbeperkt + bellen
Hierin ontvang jij jouw trainings- en voedingsplannen en is er de mogelijkheid om dagelijks contact te hebben per WhatsApp. Op wekelijkse basis hebben wij 20 minuten lang een bel afspraak om afgelopen week en aankomende week te bespreken. Persoonlijker dan dit kan niet!

Tijdens iedere start van de maand ontvang je van mij een factuur. Deze factuur ontvang je automatisch per mail. Diezelfde dag stuur ik je persoonlijk via WhatsApp een betaalverzoek vanuit mijn ING bank waardoor je zeer eenvoudig kunt betalen.

Zonder tegenbericht zal de coaching verlengd worden per maand.

Het is altijd mogelijk om te wisselen van coachingstraject. Deze zal dan de volgende maand ingaan.

Echter dit geldt niet zo makkelijk in iedere situatie. Stel je hebt gekozen voor een coachingstraject van 4 maanden waarvan er nog twee open staan. Er zijn dan zijn er twee opties:
– Je wilt voor een minder intensief traject (prijs daalt).
– Je wilt naar een intensiever traject (prijs stijgt).

Wanneer je voor een minder intensief traject kiest dan zijn er twee opties:
– Periode voortzetten en na deze twee maanden coaching veranderen.
– De korting die je hebt ontvangen door een traject voor 4 maanden vast te zetten zal teniet worden gedaan en zal dan bij de wijziging worden verhaald. Dit zal tussen de 10 – 20 euro (afhankelijk intensiviteit traject) bedragen.

Wanneer je voor een intensiever traject kiest kan dit direct de volgende maand doorgezet worden.

Nee, er is geen opzegtermijn. Je kunt altijd stoppen tijdens de eerstvolgende maand. Echter als je hebt gekozen voor een traject van 4 maanden dan heb je korting ontvangen op de prijs per maand. Dit is tussen de 10-20 euro per maand. Stel er staan nog 2 maanden open, dan wordt de ontvangen korting in rekening gebracht maal de openstaande maanden.

Als je een potentieel nieuw lid hebt dan vraag ik aan jouw zijn/haar contactgegevens. Vervolgens stuur ik hij/zij dan een bericht via WhatsApp dat ik zijn/haar gegevens heb ontvangen van jou. Hierna zal een telefonisch adviesgesprek plaatsvinden.

Als hij/zij daadwerkelijk kiest voor een coachingstraject, ontvang jij € 50,- korting op de eerstvolgende factuur.