Contact gegevens:

Adres:
Broekweg 188
5502BD Veldhoven

Mail: [email protected]
Telefoon: 040-2317004

KvK: 67114954

INFORMATION QUESTIONS

Veel gestelde vragen

Wanneer je een erg goede reden hebt en het niet ligt aan je inzet, kun je natuurlijk gewoon stoppen. Je hebt korting ontvangen omdat je het traject voor een langere duur hebt vastgezet. Deze korting moet je dan wel terugbetalen. Dat wil zeggen dat het traject zonder korting (kortste looptijd) zal worden gehanteerd maal het aantal maanden van de duur van het traject.

Het is mogelijk op het traject tussendoor op te schalen naar een intensiever traject. Wanneer je van een intensiever traject terug wilt naar een minder intensief traject (dus goedkoper), kan altijd besproken worden en vinden we een goede oplossing voor.

Zonder wijziging in begeleidingstraject zal het traject gewoon door blijven lopen en is maandelijks opzegbaar. Het initiatief ligt dus bij de klant.

Nee, je hebt geen opzegtermijn. Wel dient de reeds betaalde maand uitgediend te worden.

Het begeleidingstraject start met de kickstart week á € 50,00 plus de eerste maand van het begeleidingstraject. Dit gaat via de IDEAL op de website. Na deze week en maand zal er per maand een mail gestuurd worden met een IDEAL link welke je vanaf telefoon op pc kunt betalen.

Ik zit klaar voor je

Neem contact op voor een specifieke vraag of plan een kennismakingsgesprek