Coach: Marcel van Doorn

Online Coach & Personal Trainer

Op vrij jonge leeftijd (15 jaar) startte ik met fitness en krachttraining. Mijn passie en liefde voor fitness werd naarmate de jaren steeds groter en ik besloot om hier mijn werk van te maken.

Fitness is veel meer dan alleen krachttraining en het nastreven van jouw fysieke doelen. Het werken aan je fysieke doelen gaat vaak gepaard met mentale groei, zelfvertrouwen en het vergaren van meer kennis en vaardigheden.

Mijn kracht zit hem in het goed begrijpen van jouw huidige fitness en het opstellen van de nieuwe trainings- en voedingsplannen. Ik help je hoe je deze plannen het beste kunt implementeren in jouw dagelijks leven.

#TEAMWEBATHLETICCOACHING

Resultaten van klanten

Tim Bertrams

Van heftige schouderklachten naar pijnvrij bankdrukken met meer dan 100kg. Tim is model en behaalt iedere keer zijn best haalbare shape ooit!

Roy Hurkens

Ambitieuze powerlifter van 22 jaar oud die kans maakt om Nederlands kampioen te worden in de junioren -93kg klasse.

Reno van Aalst

Jong en bijzonder sterk topmodel van o.a. Bolas underwear.

Lonneke Aerts

Een van de sterkste en meest gepassioneerde Yoga docentes van Brabant.

Joyce Lavrijssen

Een dame met erg sterke benen/billen die eenvoudig een Barbell hip thrust van 140kg uitvoert voor reps.

Jop Janssen

Zeer ambitieuze sporter met onderrug klachten. Hij is nog steeds ambitieus maar van die onderrug klachten is geen sprake meer van. Zelfs niet tijdens een 170kg squat.

Lorenz Muylkens

Bijzonder sterke en jonge powerlifter die met de top meedraait van Nederland. Ondertussen is hij coach bij het NSKV powerlifting team.

Isabelle Feteris

Succesvol onderneemster en één van de sterkste vrouwen van Nederland. In 2018, 3e van Europa en goud op de Bench press. Samen hebben we haar voeding bepaald.

Kars ter Meer

Ervaren personal trainer en model met een zeer indrukwekkend fysiek.